duminică, 21 martie 2010

justificare....

10 comentarii:

  1. sensibil, melancolic.....un altfel de Damian....parca iti cauti universul....lumea in care tu te simti bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. welcome renuleeeeeee:)))aici ma simt bine,sunt acasa la mine:) pot sa fiu tandru,melancolic,romantic si in acelasi timp pot fi porno,pot abera,pot folosi limbaj de cartierist fara sa fiu ingradit de mentalitati si conceptii;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur ca poti folosi orice limbaj, desi, daca stau sa ma gandesc e mult prea teatral ce faci; nu pt ca ai blog, nu pt ca vrei sa scrii si sa ti se scrie, dar... spui lucruri care ar trebui sa se deduca, te lauzi cu niste chestii pe care trebuie sa le aludam noi... infatuatule :)) . Nu-s rea, sunt doar realista, iar teatrul tau e dragut, cam batator la ochi, dar dragutz. sper ca nu-mi iei in nume de rau sinceritatea si vei aprecia o critica constructiva, sper. in rest ma bucur ca ti-ai facut acest blog caci vei avea unde te desfasura :)

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa ma regasesc...pe-aici, dar nu-s :). Cum merge cu scoala? Mai pelci prin departari cu munca? Sper sa nu faci greseala sa stergi ce-ai scris aici. Posteaza in fiecare zi cate ceva si nu te supara c-am zis ceva de teatru. Mi-a placut mereu ce-ai scris, caci am citit aproape tot ce mi-ai putut trimite spre a citi. Da-ne raspunsuri comice, cum stiu ca poti face. Si nu te gandi ca te considera cineva clown. Observ ca esti iubit, deci nu-ti face griji. Pastreaza petalele de trandfri pentru cine merita si iubeste tot ce tine de viata caci vremea trece :). Tradu doar... opere de Weber si-atat :) Te pup si sa mai postezi povestiri si poezioare de-amor.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa sterg comentariile?de ce?fiecare dintre noi gandeste in felul sau,are propria sa perspectiva despre viata,ti`ai exprimat parerea sincer si dezinvolt,e ceea ce crezi tu si nu obisnuesc sa cenzurez opiniile chiar daca ma infiereaza sub titulatura "anonim":)daca eu am avut curajul sa fac acest blog ma gandeam ca poate ca cei care`si expun parerile au curajul sa se semneze...asta ar fi singura remarca pe care o pot face la adresa ta,dar..si aceasta alegere iti apartine la fel cum ti`a apartinut si alegerea de ati exprima comentariile de mai sus;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mvai.... Nu era vorba sa stergi comentariile, am o parere buna despre ale mele.... Era vorba de blog. Am citit razlet ca ai si o asemenea idee in minte :)) Mereu ai crezut tot ce-i mai rau despre mine :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah...., nu ma simt in niciun fel ca-s anonima... Nu stiu cum sa fac sa-mi scriu un nume, iar anonim e cel mai la indemana. Nu te hazarda....ia in consideratie toate optiunile :))

    RăspundețiȘtergere
  8. ti s`a explicat ce si cum se face pt ati scrie numele,next time nu ma mai aburi cu aforisme anonime:P

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-s aforisme. Mi s-a explicat si-am urmat sfaturile.

    RăspundețiȘtergere